Woensdag 16 februari: Dieren Doe Dag in het UMCG Protonentherapiecentrum

Woensdag 16 februari wordt er een Dieren Doe Dag georganiseerd door 4 studenten van het laatste jaar van de opleiding dierverzorging Wild Life. Zij komen naar het UMCG Protonentherapiecentrum met verschillende dieren. Daarbij valt te denken aan een konijn, cavia’s, een slang en een baardagaam. Deze dieren kunnen de bezoekers bekijken en vasthouden. De studenten vertellen over de dieren en er zijn kleine activiteiten zoals het maken van een pindaketting en een kleurplaat.

De Dieren Doe Dag is van 11-16 uur. Gedurende de dag zijn er ook een aantal specialisten van het protonencentrum aanwezig om alles in goede banen te leiden. Het idee is om dit plaats te laten vinden beneden en in de wachtkamer. We zullen gedurende de dag natuurlijk goed in de gaten houden hoe het is met de drukte en of er geen opstoppingen e.d. ontstaan en natuurlijk worden alle geldende maatregelen gehandhaafd.

Het kan een mooi opkikkertje zijn voor patiënten, kinderen en volwassenen. Dus wees welkom aanstaande woensdag in het UMCG Protonentherapiecentrum!

Terug naar overzicht