Verwijzen voor protonentherapie

In geval van een standaardindicatie of een positieve uitslag van de planningsvergelijking kunt u de patiënt via ons verwijsportaal naar ons verwijzen voor protonentherapie. Hieronder kunt u per indicatie inzien welke gegevens wij hiervoor nodig hebben. Het daadwerkelijk invullen van dit verwijsformulier doet u in het verwijsportaal zelf. Ook kunt u hier de benodigde bestanden (DICOM en PDF) naar ons versturen.

Klik hier voor ons verwijsportaal

Verwijsportaal

Indien u als radiotherapeut een patiënt wilt verwijzen dan kunt u gebruik maken van ons verwijsportaal. Ons verwijsportaal kan worden gebruikt voor zowel het verwijzen voor planningsvergelijking als het verwijzen voor protonentherapiebehandeling. Het verwijsportaal is een beveiligde omgeving die voldoet aan de landelijke normen voor het versturen van patiëntgegevens. Aanmelding, terugkoppeling en het versturen van de benodigde data verlopen volledig digitaal. Wilt u als radiotherapiecentrum toegang krijgen tot het verwijsportaal of heeft u hier vragen over? Mail naar [email protected] of kijk in onze handleiding.

 

Verwijsformulier voor protonentherapiebehandeling

Verwijzing van kinderen voor een protonentherapiebehandeling dient te gebeuren via het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Patiëntinformatie
Hieronder vindt u downloadlinks met informatie voor patiënten over de verwijsprocedure voor protonen en over de behandeling met protonen.
Informatie over het aanvragen van een planningsvergelijking kunt u vinden op de pagina: verwijzen voor een planningsvergelijking