Verwijzen voor protonentherapie

Bij een standaardindicatie of een positieve uitslag van de planningsvergelijking kunt u de patiënt naar ons verwijzen voor protonentherapie. Dit kan door contact op te nemen met [email protected]. Als u graag eerst contact wilt hebben hierover met een radiotherapeut, bel dan met de zorgadministratie. De zorgadministratie van onze afdeling Radiotherapie is bereikbaar via 050-3612711.

Hoe verwijzen voor protonentherapie
Indien u als radiotherapeut een patiënt wilt verwijzen dan kunt u contact opnemen met [email protected] Aanmelding, terugkoppeling en het versturen van de benodigde data verlopen volledig digitaal in een beveiligde omgeving. U ontvangt hierover instructies per mail.

Hieronder kunt u per indicatie inzien welke gegevens wij hiervoor nodig hebben.

Verwijsformulier voor protonentherapiebehandeling

Verwijzing van kinderen voor een protonentherapiebehandeling dient te gebeuren via het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Patiëntinformatie
Hieronder vindt u downloadlinks met informatie voor patiënten over de verwijsprocedure voor protonen. En over de behandeling met protonen.
Informatie over het aanvragen van een planningsvergelijking kunt u vinden op de pagina ‘Verwijzen voor een planningsvergelijking .