Mijlpaal: Wereldwijd meer dan 100.000 patiënten bestraald met protonentherapie

Wereldwijd meer dan 100.000 patiënten bestraald met het protonentherapiesysteem van IBA

Dit najaar is de belangrijke mijlpaal van 100.000 patiënten die over de hele wereld met het protonentherapiesystemen van IBA werden behandeld, gepasseerd. Deze mijlpaal is een belangrijke stap in de gemeenschappelijke zoektocht om protonentherapie toegankelijk te maken. Voor alle patiënten die er baat bij zouden kunnen hebben. Samen bouwen we aan de toekomst, door middel van technologische innovatie en leiderschap. Voor de verdere ontwikkeling van behandelingen voor patiënten.

‘100.000 behandelde patiënten’ zou niet mogelijk zijn geweest zonder nauw samen te werken gedurende deze jaren over de hele wereld. IBA wil iedereen tijdens deze reis een eerbetoon geven aan alle prestaties en toewijding. De expertise van de gemeenschap is uniek. “Laten we deze mijlpaal dus samen vieren!”

In 2001 werd de eerste patiënt behandeld met een PT-systeem dat door IBA was geïnstalleerd in het Massachusetts General Hospital in Boston. Sindsdien heeft IBA, door niet aflatende inspanning en toewijding, meer dan de helft van de klinisch aangestuurde PT-centra wereldwijd geïnstalleerd en is het de onbetwiste leider in het veld geworden. “Samen met klinische partners zullen we blijven streven naar het bereiken van onze missie om levens te beschermen, verbeteren en redden.”

Bekijk via onderstaande link de video van het UMCG Protonentherapiecentrum om deze mijlpaal te vieren:

https://www.celebrate100000.com/submission/umcg

Terug naar overzicht