Contact

Contact opnemen met het UMCG Protonentherapiecentrum? Hier vindt u ons bezoekadres, telefoonnummer, e-mailadres en het contactformulier.

Bezoekadres UMCG (Fonteinstraat 18)
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen

Bezoekadres behandellocatie protonen
Vrydemalaan 15
9713 WS Groningen

Postadres
HPC DA30
Postbus 30.001
9700 RB Groningen

Telefoonnummer: 0503612711
Mail: [email protected]

Parkeren
P-Noord, zie website UMCG parkeren
Bij het Protonentherapiecentrum zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Alleen patiënten, die voor bestraling komen, mogen hier gebruik van maken. Als u voor een afspraak naar het hoofdgebouw moet, verzoeken wij u te parkeren in P-Noord.

Social media
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/umcgprotonentherapiecentrum
Volg ook de afdeling Radiotherapie op Instagram: www.instagram.com/radiotherapie.umcg

 

Contactformulier

Schroom niet om contact op te nemen met het UMCG Protonentherapiecentrum. Onze medisch specialisten helpen u graag verder.

Uit privacy overwegingen vragen wij u géén patiëntgegevens te versturen via het contactformulier.

   

  Wat is uw ervaring met het UMCG Protonentherapiecentrum? Vertel het ons!

  ​Wat zijn uw ervaringen met het UMCG Protonentherapiecentrum? Waar bent u tevreden over en wat kunnen we veranderen om uw tevredenheid te vergroten? Vertel het ons, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

  Over ons

  Het protonentherapiecentrum van het UMCG Comprehensive Cancer Center is onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), een van de grootste universitair medische centra van Nederland. Hier werken 13.000 mensen samen aan de gezamenlijke missie: ‘Samen verleggen we grenzen voor een duurzame toekomst van gezondheid’.

  Wij bieden complexe, academische ziekenhuiszorg. Dat doen we iedere dag beter, doordat we voortdurend de grenzen verleggen van diagnostiek en behandelingen. We maken daarbij gebruik van kennis, onderzoek en innovatieve oplossingen. Ook bieden we toekomstgericht onderwijs en opleidingen voor zorgprofessionals. Dat alles doen we samen met anderen. Zo bouwen we met elkaar een gezondheidslandschap dat klaar is voor de toekomst.