Contact

Contact opnemen met het UMCG Protonentherapiecentrum? Hier vindt u ons bezoekadres, telefoonnummer, e-mailadres en het contactformulier.

Bezoekadres UMCG (Fonteinstraat 18)
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen

Bezoekadres behandellocatie protonen
Vrydemalaan 15
9713 WS Groningen

Postadres:
HPC DA30
Postbus 30.001
9700 RB Groningen

Telefoonnummer: 0503612711
Mail: [email protected]

Parkeren:
P-Noord, zie website UMCG parkeren
Bij het Protonentherapiecentrum zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Alleen patiënten, die voor bestraling komen, mogen hier gebruik van maken. Als u voor een afspraak naar het hoofdgebouw moet, verzoeken wij u te parkeren in P-Noord.

Contactformulier

Schroom niet om contact op te nemen met het UMCG Protonentherapiecentrum. Onze medisch specialisten helpen u graag verder.

Uit privacy overwegingen vragen wij u géén patiëntgegevens te versturen via het contactformulier.

    [text* full_name class:form-control class:w-full placeholder "Uw naam..." akismet:author]

     

    Wat is uw ervaring met het UMCG Protonentherapiecentrum? Vertel het ons!

    ​Wat zijn uw ervaringen met het UMCG Protonentherapiecentrum? Waar bent u tevreden over en wat kunnen we veranderen om uw tevredenheid te vergroten? Vertel het ons, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

    Over ons

    Het protonentherapiecentrum van het UMCG Comprehensive Cancer Center is onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), een van de grootste universitair medische centra van Nederland. Hier werken 13.000 mensen samen aan de gezamenlijke missie: ‘Bouwen aan de toekomst van gezondheid’, in patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs & opleidingen. De hechte verbinding tussen deze drie kerntaken is de kracht van het UMCG. Die verbinding is er bijvoorbeeld ook met het internationale instituut voor fundamenteel wetenschappelijk onderzoek ERIBA. Topwetenschappers uit de hele wereld ontrafelen hier de biologische mechanismen van veroudering. Het ontstaan van kanker is een van hun speerpunten.

    In de patiëntenzorg ligt het accent op complexe zorg die om hooggespecialiseerde expertise vraagt, zoals zeldzame aandoeningen en bepaalde vormen van kanker. De schaalgrootte van het UMCG (onderzoekers, zorgprofessionals, opleiders en docenten op loopafstand van elkaar) en de directe nabijheid van de Rijksuniversiteit Groningen, dragen bij aan een klimaat waarin de nieuwste wetenschappelijke inzichten en innovaties een snelle vertaling krijgen naar patiëntenzorg, opleidingen en onderwijs. Zo zorgen we er samen voor dat mensen hun leven lang in de best mogelijke gezondheid leven.